Bli medlem

Välkommen som medlem i ÅSS. Vi erbjuder en bred verksamhet för medlemmar i alla åldrar vare sig du är fritidsseglare, motorbåtsälskare, kappseglingsentusiast eller bara vill ta del av atmosfären och gemenskapen i vår förening.

Som medlem får du, förutom ett brett nätverk och fin gemenskap, en mängd olika förmåner, som exempelvis förtur till kurser samt rabatter i flera butiker och restauranger, bland annat på ÅSS Paviljongen. Dessutom har du tillgång till medlemsbryggan och medlemsbastun på vackra Rödhamn.

ÅSS har en aktiv juniorverksamhet och nya jolleseglare är varmt välkomna med på träningar, seglarskolor och läger. Våra populära seglarskolor för vuxna är en fin inkörsport för den vill lära sig segla som vuxen. Föreningen har en välorganiserad träningsverksamhet på olika nivåer och alla är välkomna.

Under året ges även möjlighet att umgås med andra medlemmar under trevliga former vid evenemang som flagghissning och det traditionella midsommarfirandet på Rödhamn.

Vill du bli medlem i ÅSS?

Fyll i formuläret här intill och skicka in det genom att klicka på ”Skicka” längst ner. Så snart vi behandlat din ansökan får du ett mail från oss med information om ditt medlemsskap.

MedlemsavgifterAnslutningsavgiftÅrsavgift
Familjens första medlem14069
Make/maka/sambo-30
Junior (under 20 år)-26
Ungdom (20-25 år)10027
Senior (över 70 år)10035
Person utan åländsk anknytning500
Kansliavgift ständig medlem25