ÅSS bedriver en omfattande juniorverksamhet med flera träningsgrupper för Optimistjolle och Laser i åldrarna 7 år upp till 17 år. Förutom regelbundna veckoträningar under hela sommarsäsongen arrangeras även seglarskolor och -läger.

Vi söker nu

tränare till säsongen 2023

Arbetet består i första hand av att planera och leda träningarna för våra juniorer på olika nivåer. Det kan också vara aktuellt att hålla J/70 träningar för nybörjare. Till uppgifterna hör även viss administration samt att hålla kontakten med juniorer och föräldrar. Som tränare fungerar du även som coach vid kappseglingar, både på och utanför Åland.

Du bör vara minst 15 år och ha god seglingserfarenhet. Vi värdesätter att du tidigare har jobbat med barn/ungdomar och har förmåga att skapa entusiasm och sammanhållning i träningsgrupperna. Som person är du positiv, ansvarsfull, flexibel och socialt kompetent. Gott ordningssinne och ett vårdat språk är en självklarhet. Krav på genomgången Grundutbildning för tränare på Ålands Idrott eller motsvarande.

Vi erbjuder världens bästa sommarjobb till dig som brinner för att lära ut segling till våra barn och ungdomar.

Lön enligt överenskommelse.

Mera information fås av Brage Jansson på tel 0457 34 34 170 eller brage.jansson@segel.ax. Skicka din ansökan till verksamhetschef Brage Jansson per e-post: info@segel.ax senast 19 februari 2023. Mer information om föreningen finns på  www.segel.ax

Recent Posts