ÅSS bedriver en omfattande juniorverksamhet med flera träningsgrupper för Optimistjolle och Laser i åldrarna 7 år upp till 17 år. Förutom regelbundna veckoträningar under hela sommarsäsongen arrangeras även seglarskolor och -läger.

Vi söker nu

JUNIORTRNÄNARE
till säsongen 2021

Arbetet består i första hand av att planera och leda träningarna för våra juniorer på olika nivåer. Till uppgifterna hör även viss administration samt att hålla kontakten med juniorer och föräldrar. Som tränare fungerar du även som coach vid kappseglingar, både på och utanför Åland.

Du bör vara minst 15 år och ha god seglingserfarenhet. Vi värdesätter att du tidigare har jobbat med barn/ungdomar och har förmåga att skapa entusiasm och sammanhållning i träningsgrupperna. Som person är du positiv, ansvarsfull, flexibel och socialt kompetent. Gott ordningssinne och ett vårdat språk är en självklarhet.

Vi erbjuder världens bästa sommarjobb till dig som brinner för att lära ut segling till våra barn och ungdomar.

Lön enligt överenskommelse.

Mera information fås av Brage Jansson på tel 0457 34 34 170 eller brage.jansson@segel.ax. Skicka din ansökan till verksamhetschef Brage Jansson per e-post: info@segel.ax senast 31 januari 2021. Mer information om föreningen finns på  www.segel.ax